HHGB2018

Mostly cloudy

30°C

Split

Mostly cloudy
Humidity: 43%
Wind: WSW at 17.70 km/h
Saturday
Partly cloudy
23°C / 30°C
Sunday
Thunderstorms
23°C / 32°C
Monday
Mostly sunny
23°C / 32°C
Tuesday
Mostly sunny
23°C / 33°C

Het is D-8 nog acht dagen te gaan tot we vertrekken. Afgelopen weekend nog in de Harz rondgereden, leuke opwarmer voor de Hornets Go Balkans. Donderdag bij Motorservice Amersfoort geweest voor een kleine beurt en vervanging van de achterband. Hij zou nog wel een flink aantal kilometers zijn meegegaan maar het zou op het randje zijn of ik het met profiel erop zou halen. Nu bij twijfel sta ik altijd op standpunt gewoon vervangen. Daar kun je geen ellende voor hebben, we hebben tenslotte heel wat tijd in de voorbereiding gestopt en we hebben maar beperkt de tijd. Zonde als je tijd moet besteden om te zoeken na nieuw rubber in het buitenland. Nu is de community natuurlijk wel behulpzaam. Ik zie op de site van de Trans Euro Trail sterke staaltjes ondersteuning. Ik ga zometeen een paklijst/checklist uitdraaien en mijn spulletjes langzaam een beetje bijelkaar zoeken. Net de motor al gepoetst, ze ziet er weer keurig uit. Volgend weekend hoef ik dan weinig te doen. Het voelt met de voorbereiding een beetje vreemd, Otto heeft dit keer het maken van de routes voor zijn rekening genomen, dus voor mijn gevoel zit ik nu te wachten tot hij de routes deelt. Ik weet dat ik zelf ook tot het laatst aan de routes blijf punken, dus geduld behouden. Couting down is started.

Zojuist de laatste (analoge) kaarten ontvangen. Het plannen van Highway Hornets go Balkans kan gaan beginnen!

Er zijn weer een paar weken voorbij en ik heb nog niets aan de route gedaan. Ook de rest van de Hornets zijn wat stil, Otto is op vakantie in Nieuw Zeeland en ik ben echt wel jaloers, Jeroen is net terug van skivakantie en Bas doet ook zijn eigen ding. Ik heb me voorgenomen na de motorbeurs serieus werk van de routes te gaan maken. In iedergeval heeft Jeroen de tickets geboekt voor de trein. Ik ben wel met Gerard grappige plaatjes heen en weer aan het mailen. Ik mis ze allemaal een beetje, als Otto terug is zal ik een Highway Hornets Meet organiseren dat we weer eens met elkaar slap kunnen ouwhoeren. 

 

Jeroen heeft voor ons de trein geboekt. We gaan vanuit Düsseldorf wederom met de autotrein, dit keer in Innsbrück. Vandaar gaan we een rondrit op de balkans maken. We gaan ook weer met de autotrein naar huis. Binnenkort pakken we het routeplannen op, Wat vast staat is dat we weer met het hele team gaan, wordt vervolgt.